Skip to main content

Mørketid innbyr gjerne til rødt i glasset. Vinen må ikke være på flaske for at den skal innfri. Her er forslag til 9 gode rødviner på kartong.Er du en av dem som liker å ha en boksvin på lur? Det er fortsatt en av våre favoritter, vin på kartong, bib, boks eller pose. Jeg kjøper selv en kartongvin i blant. Men erfaringen fra pressesmakinger er at kvaliteten varierer. Nå har jeg gått gjennom mine smaksnotater og plukket ut de beste i kategorien "rødviner på kartong". I dette innlegget deler jeg dem deg.

Min erfaring er at mange av de beste, ikke nødvendigvis er i basis. Men det er jo så lett å bestille på nett. Ikke koster det noe mer heller, og du kan hente den på ditt lokale pol.

Kartongvin er som kjent ikke ment til å bli lagret. Ei heller holder den veldig lenge etter åpning. Mer om det i innlegget.

Hva er mine valg? Det er et par italienere, noen franske, portugisiske og spansk.

En god all-rounder fra Italia er denne:

In the Mood for Langhe Rosso, Piemonte, Italia. Varenummer: 11266506. Kr 550. Bestilling (BU). Inne på fem pol

Pene kirsebær og litt blå blomster. Noe vanilje og krydder i smak. Tørr, men lette tanniner. God lengde. En matvennlig vin, som går til alt fra pasta, pizza til ribbe og pinnekjøtt. 85 poeng. Terningkast 6.

Men i innlegget er det også 8 andre rødviner som passer til ulike retter og settinger. Bli medlem til en svært lav pris, og les alle de ni omtalene av gode rødviner på kartong her. Ta vare på deg selv i denne mørketida. Et stearinlys, fyr i peisen og et lite glass rødvin. I blant er det akkurat det vi trenger.

Det

For å lese denne artikkelen må du ha et medlemskap.


Trykk på linken for å kjøpe et medlemskap - Bli medlem her.
Hvis du allerede har et medlemskap,