Skip to main content

Endelig årets siste nyhetsslipp i basis og bestilling. Her er mine forslag til nye viner i november. Mange av dem er ideelle juleviner.

– Vi har verdens beste sortiment, tror vi, sier administrerende direktør Tanja Elisabeth Hunter. I anledning Vinmonopolets 100-årsjubileum besøkte hun vinpressen som var kommet for å smake nye viner som lanseres i butikkene 2. november. 

Det er til å bli svimmel av utvalget. Det er også kanskje verdens største. Vi er heldige som har så mye å velge i. Men kanskje er det vel stort?

Svaret fra polsjefen får du innlegget. Der finner du også forslag til 22 viner. 18 nyheter i hyllene og 6 i bestilling. Noen av vinene er fra kjente distrikt og druer. Men det finnes da også noen viner på druer og fra steder som ikke vanligvis finner veien hit.

Merk deg blant annet vin fra Tenerife. En av dem er denne, som også er med på mitt digitale vinkurs 11. november. Quíquere Tinto 2021, Kanariøyene, Spania. Varenummer: 14795201. Kr 240 (basis) En mineralsk, fruktig og kul vin på Listan Negro-druer.

En artig rødvin fra Italia på en mer ukjent drue er Zorzettig Schioppettino 2019, Friuli-Venezia Guili, Italia. Varenummer: 14814801. Kr 220.

For å lese smaksnotater på disse og de andre vinene, også musserende og hvitviner, logg deg inn om du er medlem, eller bli det.

Mye godt i vente!

For å lese denne artikkelen må du ha et medlemskap.


Trykk på linken for å kjøpe et medlemskap - Bli medlem her.
Hvis du allerede har et medlemskap,