Skip to main content

Det kribler i magen. Jeg er snart i Italia for å høste druer. Jeg er så spent på om druene har klart seg og kan bli vin. Sist gang jeg var her, var druene klare, men ikke jeg. Det tar mer enn en person og en dag å høste og lage vin. Jeg ba om pent vær slik at druene holdt seg til min retur. Jeg har fulgt med på værvarselet, tre ulike nettsteder som jeg har besøkt flere ganger daglig.
Stort sett har det vært sol, men to dager har det kommet noe nedbør, det siste er ikke bra. Det er bare å få druene i hus for det ligger regn i lufta. Sammen med min mann og sønn venter vi på kveldsfly til Roma, deretter en to timers kjøretur.
Da er jeg endelig på vei til å høste druer og lage vin på vingården vår i Italia. Jeg er fryktelig spent på hvordan druene er og hvor mye vin det blir. Uansett, jeg kjøper med meg vin fra Tax Free, vin jeg har omtalt her og gode bobler som jeg håper å bruke til feiring av innhøstingen.
Da er jeg endelig på vei til å høste druer og lage vin på vingården vår i Italia. Jeg er fryktelig spent på hvordan druene er og hvor mye vin det blir.

Vi kommer ikke til gården før sent i kveld, etter at det er blitt mørkt. Først i morgen tidlig får jeg se om det lar seg gjøre å høste druer, samt hvilken tilstand og hvor mange de er.

Da er jeg endelig på vei til å høste druer og lage vin på vingården vår i Italia. Jeg er fryktelig spent på hvordan druene er og hvor mye vin det blir.

Slik så druene mine ut sist gang jeg så dem.

Jeg tenker på oppløftende kommentarer jeg har fått fra dere som leser bloggen min. Som den jeg fikk fra en flott kvinne: Du skal se du vinner den lokale vinkonkurransen også neste år, og at naboene som høstet ekstra tidlig i år på grunn av det usedvanlige været det har vært i år, vil rose deg og gi deg rett i å vente med å høste druer!

Høste druer om et par dager

Har du lyst til å bli med? Jeg skal fortelle deg her på bloggen min hvordan det går! I løpet av få dager håper jeg å høste druer og lage vin. Abonner gjerne, så får du vite hvordan årets innhøsting og vinproduksjon utvikler seg.

9 Kommentarer

Legg igjen en kommentar