Skip to main content
Det er overaskende mye godt og spennende når nye viner i juli settes ut i hyllene på polet. De er myntet på sol, sommer og ferie. Løp og kjøp!

Om du ikke kommer deg til utlandet i sommer, har du mulighet til å kjøpe inn noen godsaker fra sydligere strøk og drømme deg bort.

Legg merke til at blant nye viner i juli er det noen svært gode kjøp fra ferieparadiset Hellas. De er fulltreffere i sommervarmen.  Og Italiaelskere - her er vin både til fine sommerdager og til kjelleren.
La heller ikke de nye oransjevinene bli uprøvd. Dette er nydelige viner! Til sammen får du her smaksnotater på 21 viner som kommer på polet 7. juli. Det er bobler, hvitt, litt rosé og rødviner som passer sommeren til.

Her er et lite utdrag:
Thymiopoulos Xinomavro Young Vines 2019, Naoussa, Hellas. Varenummer: 11441301. Kr 189.

Godt med rød frukt, sommerblomster og litt pepper. Saftig og sprek. Lett krydder i smak med mer rød frukt. Fine, lange og lette tanniner. Tørr. En delikat, deilig og lettlikelig vin.

Til lyst kjøtt og soppretter. Druer: Xynomavro. 88 poeng. Terningkast 6. Svært godt kjøp!!

Fabio Oberto Barolo di Serralunga d'Alba 2016, Piemonte, Italia. Varenummer:0337201. Kr 300

Lekker rød frukt, kaffe, tobakk, nøtter og sopp. Tørr, frisk og saftig. Fine tanniner. Kan nytes nå, men i den gjerne litt mer tid. 5 til 10 år i kjelleren.

Til lam, storvilt eller sopprisotto. Druer: 100 % Nebbiolo.  89 poeng. Terningkast 6.

Logg deg inn for å lese om flere viner, eller bli medlem! God sommer!

For å lese denne artikkelen må du ha et medlemskap.


Trykk på linken for å kjøpe et medlemskap - Bli medlem her.
Hvis du allerede har et medlemskap,