Skip to main content

Det er årets siste vinslipp i basis og bestilling, og det er enormt. Her er omtale av 27 nye viner i november myntet på hverdag og fest.

Det går mot nok et rekordstort vinslipp og det er mye å forholde seg til både for dem som vil navigere i hyllene og i bestillingsutvalget på Vinmonopolet, og for oss som er så heldige å bli invitert på pressesmakinger i forkant av vinslipp.

Blant nye viner i november som lanseres 3. november, er det det mange klassiske viner, men også noen overraskelser.

Her har jeg samlet mine forslag fra basis og bestilling, i en og samme sak.


Det er relativt høye priser på de nye vinene, mange av dem er myntet på den kommende høytiden og middager der du tar fram de beste råvarene.

Men jeg vet at mange av dere foretrekker vin også i rimeligere kategorier. Jeg lette og jeg fant. Det er svært rimelig Champagne, modne viner fra Bordeaux, heftig hvitvin fra Rioja, tørr og søt vin fra Ungarn med høy score og lav pris, nydelige viner til vinterens skalldyr og mye mer.
Her kan du gjøre hele julehandelen, om du vil være tidlig ute.

Logg deg inn om du er betalende medlem, eller bli det. Mye godt her, og det blir flere innlegg med vintips framover, som vin til mat, jul og nytt år. Og så håper jeg du lærer noe underveis mens du nyter!

For å lese denne artikkelen må du ha et medlemskap.


Trykk på linken for å kjøpe et medlemskap - Bli medlem her.
Hvis du allerede har et medlemskap,