Skip to main content
Det handler om slipp av Bordeaux 2019-årgangen, av noen kalt "tidenes vakreste Bordeaux-eventyr", noen ikonviner og modne viner.

Totalt får du omtale av 27 viner i dette innlegget. Den dyreste koster 7790, den rimeligste rett under 300 kroner. Vinene lanseres ved landets spesialpol torsdag 1. desember og i polets nettbutikk fredag 2. desember. Noen går raskt, andre blir nok i hyllene en liten stund.

Har du vinkjeller og er på jakt etter en lagringsvin, eller en vin du kan re-selge om noen år med god fortjeneste? Da er dette slippet for deg.

Vil du ha en mer drikkeklar vin som du ikke trenger vinskap for å oppbevare? Da er det noen for deg også. Logg deg inn om du er medlem, eller bli det! Her deler jeg noen av mine favoritter som jeg har smakt på pressesmakingen i forkant av slippet ved landets spesialpol.

For å lese denne artikkelen må du ha et medlemskap.


Trykk på linken for å kjøpe et medlemskap - Bli medlem her.
Hvis du allerede har et medlemskap,