Skip to main content

Med Skype på mobilen er det nå mulig å gi en direkterapport fra vingården. Det ble debut som du kan se her ved på å trykke på God Morgen Norge

I mine 18 år som reporter i TV 2 har jeg gått direkte fra mange steder i Norge og i utlandet, men aldri fra vingården i Italia. Det er ikke lenge siden det knapt var mulig å få dekning til en mobiltelefonsamtale på gården. Men nå har vi fått 3 G. Den er derimot ustabil, så vi måtte gå opp til naboen som har bedre dekning. Det var iskaldt. Det er det når du står stille for å direkterapportere i minusgrader. Jeg sliter fortsatt med frostskader på tærne etter en live for TV 2 Nyhetskanalen for noen år siden. Heldigvis kom en varm sol fram denne morgenen. Det gjorde også blomstene.

Tusenfryd blomstrer mellom vinrankene.

Dette var første gangen jeg snakket på TV om valget mitt om å ta sluttpakke i TV 2, og om det å lage og blogge om vin. Det var noe annet enn å rapportere fra noe som skjer eller har skjedd med noen andre. Tema for denne rapporten var «Følge Drømmen». Håper den kan kan være til inspirasjon for noen andre som har en drøm de ønsker å følge. Og kanskje ser du meg live fra vingården igjen. Nå vet jeg i alle fall at det er mulig.

Sesongen er så vidt i gang på vingården. Noe av årets første arbeid er det gjort videopptak av. Disse kan du se på min You Tube kanal.

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar