Skip to main content

Mens du venter på våren, kjenner du det? At vinteren har fått konkurranse. Den varme vårsola er i ferd med å vinne. Snart endrer vingården farge.

Jeg lengter etter våren. Til å se de lysegrønne knuppene på trær og vinstokker. I begynnelsen av mars pleier de gule plommetrærne å blomstre, deretter kommer kirsebær, pære og epletrærne. Tepper av primula dekker bakken. Fuglekvitter. Det er ikke lenge igjen nå.

Mens vi venter på våren på vingården i Italia.

De første blomstene som dukker fram på senvinteren mellom vinrankene.

Mens vi venter på våren, at den skal folde seg ut, har vi laget en liten stemningsfilm fra februar. Vår og vinter kjemper om kapp mellom vinrankene.

 

2 Kommentarer

  • Lise Yvonne Hagberg sier:

    In Norwegian: Hei Anne. For en vakker stemningsfylt video. Vakker musikk tilpasset hvordan man kan høre/se/føle at våren vil bestemme over tiden framover. Jeg fikk gåsehud, følte at trær, vind ville fortelle meg at «her kommer » jeg våren til deg. Slik at du vil føle det på hele deg. I dag kom våren til meg Anne fra din vakre vingård. Du lever så nær naturen, og med din vakre video greier du å overføre dette til oss. Klem??⚘?

  • Så fint at filmen nådde deg med vårtegn! Vår gjør jo så godt. Snart er den både her og der:-)

Legg igjen en kommentar