Skip to main content

Gule blomster ligger i tepper på bakken mellom vinstokkene. Det er som om naturen pynter seg selv til påske på vingården.

Det er tidlig påske og fortsatt kjølig her i Acquapendente i Italia. I begynnelsen er det fortsatt nattefrost, men for hver dag kryper kvikksølvet i gradestokken oppover. I samme takt spretter blomstene fram. Ville primula danner et lysegult dekke i skyggeskråningen.

Gule blomster ligger i tepper på bakken mellom vinstokkene. Det er som om naturen pynter seg selv til påske på vingården. Det føles vemodig at påsken er over. Men nå kommer våren. Kveldene er lysere, snøen smelter, fuglene våkner og sola varmer. La oss nyte den og la den inspirere oss til å gjøre det vi drømmer om.

Påske er også jobb for oss. En del av den foregår i og utenfor vinkjelleren. Vi har mye besøk denne påska. Noen kommer innom noen timer, for å se se og smake vin. Andre blir lenger og hjelper til.

Alle tønner skal vaskes to ganger. Vin som står på fat, pumpes over på nye fat. Bunnfallet fra vinen vi laget i høst kastes ut. Vi gjør det samme med vin fra tidligere i år – som ennå ikke er flasket opp.

Gule blomster ligger i tepper på bakken mellom vinstokkene. Det er som om naturen pynter seg selv til påske på vingården. Det føles vemodig at påsken er over. Men nå kommer våren. Kveldene er lysere, snøen smelter, fuglene våkner og sola varmer. La oss nyte den og la den inspirere oss til å gjøre det vi drømmer om.

Besøk fra Kampen i Oslo. Ninja Sandemose tar vaskejobben.

 

Gule blomster ligger i tepper på bakken mellom vinstokkene. Det er som om naturen pynter seg selv til påske på vingården. Det føles vemodig at påsken er over. Men nå kommer våren. Kveldene er lysere, snøen smelter, fuglene våkner og sola varmer. La oss nyte den og la den inspirere oss til å gjøre det vi drømmer om.

Alle vinene smakes, og da er det fint å ha noen å dele den med. Vinen vår finnes fortsatt kun her i Italia, og det er alltid spennende å servere den til gjester for første gang.

Gule blomster ligger i tepper på bakken mellom vinstokkene. Det er som om naturen pynter seg selv til påske på vingården. Det føles vemodig at påsken er over. Men nå kommer våren. Kveldene er lysere, snøen smelter, fuglene våkner og sola varmer. La oss nyte den og la den inspirere oss til å gjøre det vi drømmer om.

Vinsmaking etter arbeidsøkt.

Selv om det fortsatt ligger mye snø på fjelltoppene og vi er glad i å stå på ski, kommer vi oss ikke opp i fjellet. Vi nyter påske på vingården. For oss betyr det å rake, beskjære trær og buskas.

Traktoren som vi kjøpte i fjor til påske – må også klargjøres for våren. Snart skal den harve bort de gule blomstene mellom vinstokkene, men først etter påske.

Gule blomster ligger i tepper på bakken mellom vinstokkene. Det er som om naturen pynter seg selv til påske på vingården. Det føles vemodig at påsken er over. Men nå kommer våren. Kveldene er lysere, snøen smelter, fuglene våkner og sola varmer. La oss nyte den og la den inspirere oss til å gjøre det vi drømmer om.

Jeg gleder meg allerede til neste påske på vingården! I 2019 er påske flere uker senere enn i år. Forhåpentlig betyr det enda flere vårtegn.

Jeg håper også du har hatt fine påskedager! Det gleder meg å se så mange flotte bilder fra påske i byen, ved fjorden og på fjellet på sosiale medier. Det er som om en del av meg er der og opplever det, slik at jeg har flere påsketurer på en gang.

Gule blomster ligger i tepper på bakken mellom vinstokkene. Det er som om naturen pynter seg selv til påske på vingården. Det føles vemodig at påsken er over. Men nå kommer våren. Kveldene er lysere, snøen smelter, fuglene våkner og sola varmer. La oss nyte den og la den inspirere oss til å gjøre det vi drømmer om.

Det føles litt vemodig at en fin påske er over. Kunne den ikke vare litt lenger? Påske markerer et skifte – våren er i gang. Kveldene er lysere, snøen smelter, fuglene våkner og sola varmer. La oss nyte alle fargene som naturen nå tilbyr – og ta med oss noe av den gode følelsen fra påskeferien!

Kanskje kan denne årstida bidra til å gi inspirasjon til nye prosjekter – til å oppfylle det vi drømmer om. Fortsatt er jeg i gang med å følge min drøm. Se gjerne dette innlegget mitt med tips til hvordan du kan oppfylle din drøm. 

Hva håper du våren bringer? Jeg ønsker deg en flott vår!

 

 

3 Kommentarer

  • Kari Sevberg Haagenrud sier:

    Så hyggelig lesestoff og bilder! Jeg lever meg inn på vingården din i tankene. Du har jo gjort drømmen til virkelighet, og det beundrer jeg deg for. Jeg bor i Fredrikstad og her er det fremdeles kaldt.
    Morsomt og interessant å følge deg, det var en drøm en gang, men det var da. Ønsker deg fortsatt god vindyrking og alle nydelige blomster som nå er i anmarsj ??
    Mvh Kari

    • Hei Karin! Så fin tilbakemelding! Tusen takk! Jeg setter stor pris på min drøm! Kanskje kommer du på besøk en dag? Det hadde vært hyggelig! Ønsker deg fine dager og håper våren snart kommer også til Fredrikstad!! Vh Anne

Legg igjen en kommentar